Word Actief

Bij Forum voor Democratie

FVD is op zoek naar mensen!

Als snelst groeiende partij van Nederland is Forum voor Democratie hard op zoek naar nieuwe mensen. Bent u FVD-lid en wilt u een van onze teams komen versterken? Meld u dan hieronder aan!

U kunt zich aanmelden voor een specifieke rol. Dat kan hieronder. U kunt ook een algemene beschikbaarheid aangeven. Klik dan hier.


Algemene aanmelding

Tweede Kamer

FVD is flink aan het groeien. We zijn de grootste partij in de Eerste Kamer en als we de peilingen mogen geloven, hopelijk binnenkort ook in de Tweede Kamer.

Dit betekent dat we op zoek zijn naar talent; zowel naar potentiele kandidaten als naar nieuwe beleidsmedewerkers.

Bent u in geinteresseerd? Meld u dan spoedig aan.

Meld u aan

Eerste Kamer

FVD is de grootste partij in de Eerste Kamer geworden. De Eerste Kamer verzet veel juridisch werk. Daarom zijn we op zoek naar adequate ondersteuning.

Bent u in geinteresseerd? Meld u dan spoedig aan.

Meld u aan

Provinciale Staten

Door onze overweldigende verkiezingsoverwinning op 20 maart is FVD in alle twaalf provincies ruim vertegenwoordigd. Zoals u vast niet is ontgaan is Forum voor Democratie de grootste, de op één na grootste of op twee na grootste partij in alle Provinciale Staten. We zijn dan ook druk op zoek naar ondersteuning.

Bent u geinteresseerd om u als vrijwilliger, parttime of fulltime medewerker actief te worden voor een van de provinciale fracties? Meld u dan nu aan!

Meld u aan

Gemeenteraad

FVD is alleen actief in de gemeenteraad van Amsterdam. Vooralsnog zijn er geen plannen om mee te doen in andere gemeenten. Mochten we hiertoe toch besluiten, dan leest u dat hier en op onze social media.

Bent u geinteresseerd om de Amsterdamse fractie te ondersteunen?

Meld u aan

Vrijwilligers

Forum voor Democratie kan altijd mensen gebruiken die willen helpen met flyeren, campagne-events, posters plakken en talloze andere zaken die tijdens een campagne nodig zijn.

Wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor FVD?

Meld u aan

Overige

FVD is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers ter ondersteuning van de partij. Hierbij moet u denken aan administratief- en kantoormedewerkers, maar ook filmers, editors, programmeurs, et cetera.

Bent u geinteresseerd? Meld u dan aan.

Meld u aan

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140