• Thierry Baudet
  Fractievoorzitter FVD

  Dr. mr. Thierry Baudet (1983) studeerde rechten en geschiedenis en promoveerde in 2012 op het proefschrift The Significance of Borders aan de Rechtenfaculteit Leiden. In 2014 richtte hij Stichting Forum voor Democratie op, waarvan hij twee jaar lang de enige bestuurder was. Sinds 2017 is hij fractievoorzitter van FVD in de Tweede Kamer.

 • Simone Kerseboom
  Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel, Onderwijs, Cultuur & Wetenschap

  Dr. Simone Kerseboom (1984) is fractievoorzitter van FVD in Limburg. Ze komt oorspronkelijk uit Roosendaal (Brabant), maar verhuisde op twaalfjarige leeftijd naar Zuid-Afrika. Daar promoveerde ze in de geschiedenis en is ze gespecialiseerd in de natiestaat en nationale identiteit.

  Video's van Simone Kerseboom

 • Gideon van Meijeren
  Justitie, Veiligheid, Immigratie, Landbouw, Natuur, Binnenlandse Zaken

  Mr. Gideon van Meijeren (1988) is geboren en opgegroeid in Doetinchem. Na zijn middelbare-schooltijd was hij 3,5 jaar beroepsmilitair. Na zijn studie verhuisde hij naar Den Haag voor een baan als wetgevingsjurist op het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Nu is hij Tweede Kamerlid voor FVD.

  Video's van Gideon van Meijeren

 • Freek Jansen
  Onderwijs, Jongeren, Klimaat, Innovatie, Digitale Zaken, Defensie

  Frederik Jansen (1992) is Tweede Kamerlid voor FVD en voorzitter van de Jongerenvereniging Forum voor Democratie (JFVD). In de Tweede Kamer zet hij zich in voor betaalbare woningen voor jongeren, de herinvoering van de basisbeurs en in het algemeen voor jongeren een stem zijn in de politiek.

  Video's van Freek Jansen

 • Pepijn van Houwelingen
  EU, Referenda, Sociale Zaken, Volksgezondheid, Financiën, Economische Zaken

  Dr. Pepijn van Houwelingen (1980) studeerde technische bedrijfskunde (Universiteit Twente), Japankunde en (wijsbegeerte van de) economie (Erasmus Universiteit) en voltooide zijn proefschrift over sociaal kapitaal en buurtgroepen aan de Hiroshima City University.

  Video's van Pepijn van Houwelingen

  Moties, schriftelijke vragen en artikelen

  Artikel
  Je doet het voor een ander...?