FVD-congres wegens enorme belangstelling verplaatst naar grotere locatie

Wegens enorme belangstelling is het FVD partijcongres op 14 januari verplaatst naar een andere, veel grotere locatie. De Algemene Vergadering zal nu plaatsvinden in de Tolhuistuin te Amsterdam-Noord; IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam.

Nieuwe locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam

Routebeschrijving op: http://www.tht.nl/restaurant/contact


De nieuwe partij Forum voor Democratie met als lijstaanvoerder Thierry Baudet en Theo Hiddema op plaats twee, maakt bekend dat wegens enorme belangstelling van de leden, het partijcongres op 14 januari a.s. naar een grotere locatie is verplaatst. De Algemene Vergadering zal nu plaatsvinden in de Tolhuistuin te Amsterdam-Noord (dit is vlak achter het markante EYE-filmmuseum). FVD heeft haar leden hiervan via een extra mailing op de hoogte gesteld. Sinds de lancering van de partij, eind september 2016, is het aantal leden snel gegroeid tot nu ruim 2.000.

Het ochtendgedeelte van de Vergadering omvat de vaststelling van het verkiezingsprogramma en de vaststelling van de voorgestelde kandidatenlijst. Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat deze kandidatenlijst op grote steun van de leden blijkt te kunnen rekenen. Aangezien er geen wijzigingsvoorstellen door de leden zijn ingediend zal de kandidatenlijst ongewijzigd kunnen worden vastgesteld.

Openbaar gedeelte

Het openbare gedeelte van het partijcongres zal om 13.30 aanvangen met toespraken van onder meer: Paul Cliteur, Theo Hiddema, Frank Ankersmit, Susan Teunissen, Paul Frentrop, en Haye van der Heyden. Uiteraard zal ook lijstaanvoerder Thierry Baudet de leden toespreken.

Alle leden van de pers zijn van harte uitgenodigd het middaggedeelte mee te maken.

Sprekers


Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry