menu

Partijverbod dreigt voor FVD, uw steun is hard nodig!

Partijverbod dreigt voor FVD, uw steun is hard nodig!

Een grote groep fractievoorzitters in de Tweede Kamer gaat woensdag ‘in gesprek’ over de aanpak van de 'anti-democratische onderstroom' die bij burgers in Nederland zou bestaan. Het is een ‘onderstroom’ die sinds de draconische coronaregels zou zijn opgekomen - en die men niet langer onder controle meent te hebben.

Als een duistere schaduw hangt boven dat ‘gesprek’ de gedachte aan een partijverbod voor FVD, de enige oppositiepartij van Nederland.

Steun FVD: word lid!

Inderdaad: het partijkartel heeft tezamen met haar media besloten het inhoudelijk gesprek met ons volledig te mijden. Wij worden al twee jaar in geen enkel mainstream mediakanaal meer aan het woord gelaten en vanuit de gevestigde partijen klinkt een steeds luidere roep om censuur en verbod.

Dat betekent dat wij iets goed doen. Voor de duidelijkheid: wij steunen op geen enkele wijze ‘anti-democratische’ voorstellen. Integendeel: we willen de democratie juist versterken en verbeteren, onder meer via periodieke referenda, transparantie en het doorbreken van het partijkartel. Alle vormen van geweld keuren we in de heftigste bewoordingen af. Wij willen niets te maken hebben met intimidaties, bedreigingen of andere onacceptabele zaken.

Inhoudelijk hebben wij echter fundamentele bezwaren tegen het huidige beleid: de onbetaalbare en stupide klimaatplannen, de uitzichtloze euromunt, de zinloze en zeer destructieve NAVO-oorlogen, de ontwrichtende massa-immigratie, etc.

Gaan we het wérkelijk meemaken in ons land dat democratische oppositie tegen deze politieke plannen wordt verboden?

Verlaat Nederland haar eeuwenlange traditie van openheid en tolerantie om een regime te worden dat geen tegenspraak meer duldt?

Vandaag hebben we uw steun harder nodig dan ooit.

Want hoe meer leden wij hebben als partij, des te lastiger het wordt voor het partijkartel om ons te verbieden. Word daarom vandaag nog lid van onze partij en vorm samen met ons een front vóór vrijheid en tégen de oprukkende intolerantie van de zittende macht.

Steun het vrije geluid!

Ik noemde het al: het verbieden van kritische stemmen past niet bij een vrije samenleving. Juist daarom is het zo zorgwekkend dat een zeer grote coalitie van kartelpartijen dit wél in overweging wil nemen. Fractievoorzitters Sophie Hermans (VVD), Jan Paternotte (D66), Pieter Heerma (CDA), Attje Kuiken (PvdA), Jesse Klaver (GL), Esther Ouwehand (PvdD), Mirjam Bikker (CU) en Laurens Dassen (Volt) gaan woensdag in gesprek over de mogelijkheid van zo’n verbod. Want "FVD deugt gewoon niet", aldus een van de fractievoorzitters in De Telegraaf.

Initiatiefnemer van het ‘gesprek’ is Laurens Dassen, leider van de door George Soros opgezette partij Volt. In de krant benadrukt hij: "FVD ondermijnt de democratie, dat is gewoon zo.”

Is dat inderdaad zo? Wij vinden ten zeerste van niét. Wij belichamen juist de democratie. Doordat wij discussies voeren op inhoud versterken we de democratie. Wat is er met Nederland gebeurd, dat kritiek niet meer wordt verdragen?

Met meer dan 60.000 leden is Forum voor Democratie al jaren de grootste ledenpartij van Nederland. Hoe méér leden we hebben - des te sterker staan we, en des te lastiger wordt het voor D66, Volt, VVD enz. om ons te verbieden.

Steun ons dus! Word vandaag nog lid. Dit is het moment!

Steun FVD, word nu lid!