NIEUWS

FVD roept kabinet op om eindelijk de N35 te verbreden!

FVD roept kabinet op om eindelijk de N35 te verbreden!

De N35 is de levensader tussen Twente en Zwolle en dus een drukke snelweg, de verkeersdrukte op deze snelweg wordt met de dag groter wat voor veel frustraties zorgt bij de weggebruikers. Door die enorme drukte is het er tevens steeds gevaarlijker geworden voor de weggebruikers. Er zijn meerder malen moties ingediend om deze snelweg te verbreden, de moties die oproepen om de snelweg te verbreden hebben het gehaald, echter heeft de Minister niks met de aangenomen moties gedaan. FVD vindt dit onacceptabel en daarom hebben we de volgende kamervragen ingediend.

Democratie onder vuur bij demonstratie tegen anderhalvemetersamenleving!

Het vrijheidsprotest op het Malieveld werd aanvankelijk verboden. De autoriteiten gebruikten excessief geweld en vreedzame demonstranten werden aangehouden. FVD stelt Kamervragen.

Ontluisterend: Europese Commissie stuurde tonnen aan mondmaskers naar China

Uit FVD-vragen blijkt dat de Europese Commissie tonnen aan beschermingsmiddelen naar China verstuurde op kosten van de lidstaten. Toen de EU zelf beschermingsmiddelen uit China nodig had, moesten lidstaten wél betalen.

Exclusief: tipje van de sluier door Thierry Baudet over zijn nieuwe boek

Drie Grote Projecten domineren de politiek in alle Westerse landen. Ze gaan in tegen het gezond verstand. Thierry Baudet pleit voor een alternatief.

De Schuldenunie nadert de grote finale

Nederland gaat betalen.

Identiteitspolitiek verdrukt de gewone burger

Radicale activisten in Nederland importeren Amerikaanse identiteitspolitiek. Het debat ontspoort. Bewust wordt er chaos gecreëerd. De gewone burger is de dupe. Hoog tijd dat het gezond verstand terugkeert, zo beargumenteert Derk Jan Eppink.

Hydroxychloroquine: FVD stelt Kamervragen

Hydroxychloroquine, veel mensen hebben het erover. FVD wil dat het kabinet het middel vrij geeft voor onderzoek, net als in alle landen om ons heen gebeurt.

Duits Grondwettelijk Hof torpedeert oprukkende EU

Politiek analist John Laughland beschrijft de historische achtergrond van de recente, unieke uitspraak van het Duitse Grondwettelijk Hof en de implicaties ervan voor de toekomst van de euro, het Europees recht en de EU.

De toekomst van Europa: Europees Rijk of vrije samenwerking van democratische staten?

In mijn speech wees ik erop dat Europa op een kruispunt staat. In de zeventig jaar na de Schuman Verklaring is relatief onomstreden Europese economische samenwerking aan het uitgroeien tot een Europese superstaat. De Europese superfederalist Guy Verhofstadt bepleit zelfs een 'Europees Rijk'.

Maak alle stikstofuitspraken openbaar!

Op verzoek van klimaatclubs vernietigen rechters vergunningen van boeren. Veel van die uitspraken worden niet openbaar gemaakt. Dat is onacceptabel in een rechtsstaat. FVD eist volledige openbaarmaking en stelt Kamervragen.

Marcel Crok en Marijn Poels over Planet of the Humans!

Kijk nu Planet of the Humans van Michael Moore - en check maandag om 17:00 het FVD Journaal voor de bespreking van deze docu met Marcel Crok en Marijn Poels!

FVD stelt vragen aan minister van Financiën over het risico van Nederlandse betalingen en garanties in de eurozone

FVD stelt schriftelijke vragen aan de minister over de enorme Europese schuldenlast en de gevolgen voor Nederland

Tijd voor een beter Israëlbeleid!

Miljoenen aan Nederlands belastinggeld vloeien naar anti-Israëlische organisaties. En het kabinet blijft zich met Israëls binnenlandse politiek bemoeien. Dat is niet in het Nederlands belang. FVD stelt Kamervragen.

Moore’s Planet Of The Humans bewijst noodzaak van volwassen klimaatdebat zonder Greta

Iedere week wisselen FVD Europarlementariërs Derk Jan Eppink en Rob Roos elkaar af in het schrijven van een column over hun ervaringen in Brussel. Deze week: Rob Roos over de documentaire van Michael Moore en de hypocrisie van het linkse klimaatactivisme.

Kabinet misleidt de Kamer over burgerdoden Hawija!

Onze militairen valt niets te verwijten - het kabinet wel. Dat verspreidde bewust verkeerde informatie. Het echte verhaal werd tijdens de coronacrisis strategisch gelekt. FVD stelt Kamervragen.

Voortdurend tekort aan mondkapjes in Nederland onacceptabel!

De regering krijgt het maar niet voor elkaar om te zorgen voor voldoende mondkapjes. Dit heeft rampzalige gevolgen. Zo zijn er aanwijzingen dat hierdoor in verpleeghuizen veel meer mensen met Corona besmet zijn geraakt dan eerder werd aangenomen.

Onze ernstige bezwaren bij een Corona-app

Forum voor Democratie heeft ernstige bezwaren bij het invoeren van een Corona-app. Wat FVD betreft mag zo'n app nooit verplicht worden en moet die aan de allerhoogste privacystandaarden voldoen.

Gebrek aan tests in Nederland, maar 100 miljoen van Kaag naar de WHO?

In Nederland is een gebrek aan mondkapjes en er wordt te weinig getest. Maar Sigrid Kaag geeft nu 100 miljoen aan het buitenland. FVD stelt Kamervragen.

Reactie FVD op valse beschuldigingen ZEMBLA

Geroyeerde penningmeester deelt jaren oude appjes om FVD onterecht te beschuldigen. Uiteraard heeft FVD nooit Russisch geld ontvangen. Treurig dat de NPO zich weer voor doorzichtige laster leent. Een reactie.

Waarom we de euro moeten ontvlechten

De euro strompelt van crisis naar crisis. De huidige situatie is onhoudbaar en benadeelt zowel Noord-Europa als Zuid-Europa. Het is tijd om de euro te ontvlechten.

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140