Wanneer kan ik mijn ledenpas verwachten?

U ontvangt uw ledenpas binnen drie weken nadat u lid bent geworden van FVD. Indien u na drie weken nog steeds geen ledenpas heeft ontvangen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik een nieuwe ledenpas aanvragen?

Indien uw ledenpas (ernstig) is beschadigd, of als u deze bent verloren, kunt u een nieuwe pas aanvragen door contact met ons op te nemen via partij@fvd.nl. U zult dan binnen drie weken een nieuwe ledenpas ontvangen op het adres dat u bij uw inschrijving heeft opgegeven. Viawww.fvd.nl/leden kunt u controleren of uw adres nog actueel is en eventuele adreswijzigingen doorvoeren.

Ik heb (nog) geen ledenpas, kan ik een FVD-event bijwonen?

Veel van onze events zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Enkele events zijn uitsluitend voor FVD-leden. Als u nog geen ledenpas heeft ontvangen, kunt u als lid op vertoon van een geldig legitimatiebewijs al onze events bijwonen.

Hoe weet ik of ik mijn contributie heb voldaan?

De contributie voor het lidmaatschap van Forum voor Democratie (FVD) is minimaal €25,- per jaar, en wordt via een automatische incasso afgeschreven. Als uw contributie voor dit jaar nog niet bij ons is binnengekomen, krijgt u een betaalscherm te zien wanneer u inlogt op de website. U kunt in dat geval wachten tot de automatische incasso plaatsvindt, of de contributie ter plekke voldoen.

Ik ben verhuisd, hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

U kunt uw adres zelf wijzigen door in te loggen op onze website en naast ‘Mijn gegevens’ op ‘Wijzig’ te klikken. Overige wijzigingen kunt u doorgeven via ons contactformulier.

Ik ben lid geworden, maar heb nooit meer iets gehoord?

Heeft u mails of nieuwsbrieven niet ontvangen, dan zijn deze hoogstwaarschijnlijk in uw spambox beland. U kunt uw e-mailadres controleren door in te loggen op onze website.

Voor wie zijn de events toegankelijk?

De meeste FVD-events zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Enkele events zijn uitsluitend voor FVD-leden. Dit wordt per event in de beschrijving vermeld.

Ik heb (nog) geen ledenpas, hoe kan ik een FVD-event bijwonen?

Veel van onze events zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Enkele events zijn uitsluitend voor FVD-leden. Als u nog geen ledenpas heeft ontvangen, kunt u als lid op vertoon van een geldig legitimatiebewijs al onze events bijwonen.

Hoe kan ik me aanmelden om als vrijwilliger te helpen met campagnevoeren?

U kunt zich aanmelden als vrijwilliger via www.fvd.nl/word-actief.

 

Hoe kan ik inloggen op de website?

U kunt als lid inloggen op onze website via www.fvd.nl/login, met uw e-mailadres en wachtwoord.

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Ga naar www.fvd.nl/login, klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ en vul het e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U ontvang per e-mail een nieuw wachtwoord.

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140