Veel gestelde vragen

 • Ledenpas

  Answer

  Wanneer kan ik mijn ledenpas verwachten?

  U ontvangt uw ledenpas binnen drie weken nadat u lid bent geworden van FVD. Indien u na drie weken nog steeds geen ledenpas heeft ontvangen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

  Hoe kan ik een nieuwe ledenpas aanvragen?

  Indien uw ledenpas (ernstig) is beschadigd, of als u deze bent verloren, kunt u een nieuwe pas aanvragen door contact met ons op te nemen via partij@fvd.nl. U zult dan binnen drie weken een nieuwe ledenpas ontvangen op het adres dat u bij uw inschrijving heeft opgegeven. Viawww.fvd.nl/leden kunt u controleren of uw adres nog actueel is en eventuele adreswijzigingen doorvoeren.

  Ik heb (nog) geen ledenpas, kan ik een FVD-event bijwonen?

  Veel van onze events zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Enkele events zijn uitsluitend voor FVD-leden. Als u nog geen ledenpas heeft ontvangen, kunt u als lid op vertoon van een geldig legitimatiebewijs al onze events bijwonen.

 • Lidmaatschap

  Answer

  Hoe weet ik of ik mijn contributie heb voldaan?

  De contributie voor het lidmaatschap van Forum voor Democratie (FVD) is minimaal €25,- per jaar, en wordt via een automatische incasso afgeschreven. Als uw contributie voor dit jaar nog niet bij ons is binnengekomen, krijgt u een betaalscherm te zien wanneer u inlogt op de website. U kunt in dat geval wachten tot de automatische incasso plaatsvindt, of de contributie ter plekke voldoen.

  Ik ben verhuisd, hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

  U kunt uw adres zelf wijzigen door in te loggen op onze website en naast ‘Mijn gegevens’ op ‘Wijzig’ te klikken. Overige wijzigingen kunt u doorgeven via ons contactformulier.

  Ik ben lid geworden, maar heb nooit meer iets gehoord?

  Heeft u mails of nieuwsbrieven niet ontvangen, dan zijn deze hoogstwaarschijnlijk in uw spambox beland. U kunt uw e-mailadres controleren door in te loggen op onze website.

 • Events

  Answer

  Voor wie zijn de events toegankelijk?

  De meeste FVD-events zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Enkele events zijn uitsluitend voor FVD-leden. Dit wordt per event in de beschrijving vermeld.

  Ik heb (nog) geen ledenpas, hoe kan ik een FVD-event bijwonen?

  Veel van onze events zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Enkele events zijn uitsluitend voor FVD-leden. Als u nog geen ledenpas heeft ontvangen, kunt u als lid op vertoon van een geldig legitimatiebewijs al onze events bijwonen.

 • Campagnes

  Answer

  Hoe kan ik me aanmelden om als vrijwilliger te helpen met campagnevoeren?

  U kunt zich aanmelden als vrijwilliger via www.fvd.nl/word-actief.

   

 • Technische vraag

  Answer

  Hoe kan ik inloggen op de website?

  U kunt als lid inloggen op onze website via www.fvd.nl/login, met uw e-mailadres en wachtwoord.

  Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

  Ga naar www.fvd.nl/login, klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ en vul het e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U ontvang per e-mail een nieuw wachtwoord.