Wouter Weyers
Fractievoorzitter. Ruimtelijke Ontwikkeling, Bestuur en Economie.

Wouter Weyers is fractievoorzitter voor FVD in de provincie Utrecht. Weyers is goed bekend met de provinciale issues. Hij wil het MKB meer ruimte geven om daarmee de economie te bevorderen.

Stefan Berlijn
Ruimtelijke ontwikkeling, Onderwijs, Mobiliteit, Energie en Milieu

Stefan Berlijn is vanuit de journalistiek goed bekend met de lokale en regionale politiek. Hij wil er voor zorgen dat er zorgvuldig met de financiën wordt omgegaan, daar hebben alle inwoners van de provincie Utrecht profijt van. Verder wil hij zich er voor inzetten dat Utrecht een mooie provincie blijft waar het goed wonen, werken en vertoeven is.

Ted Dinklo
Bestuur, Financiën, Cultuur & Erfgoed, Natuur en Landbouw

Chris van Wijk
Economie & Middelen, Onderwijs, Financiën en Ruimte

Chris van Wijk wil zich inzetten voor een bruisende en krachtige provincie waarin elk karakter van zowel stedelijkheid als platteland behouden blijft. Utrecht is het "hart van Nederland".

Nicki Pouw-Verweij
Gezondheid & Welzijn, Landelijk gebied, Recreatie & Toerisme, Sport

Nicki Pouw-Verweij wil zich inzetten voor alle terreinen die raakvlakken hebben met zorg en welzijn. Als arts en voormalig verzorgende in de thuiszorg is ze met vele zaken in aanraking gekomen die het welzijn en de gezondheid van mensen beïnvloeden. 

Michiel Fiscalini
Mobiliteit, Energie en Milieu. Klimaat

Michiel Fiscalini wil zich vooral inzetten voor diegenen die niet in de positie zijn om hun stem te laten horen. Hij staat voor rechtvaardigheid, openheid en medezeggenschap in de maatschappelijke discussie. 

Yael Potjer
Commissielid

Carin Baars
Fractiemedewerker

Carin Baars zorgt voor de dagelijkse ondersteuning van de fractie. 

Ramon Emmen
Fractiemedewerker

Ramon Emmen is student aardwetenschappen aan de Universiteit Utrecht en woonachtig in Zeist. Als fractiemedewerker voor FVD Utrecht zet hij zich in voor het behoud van de provincie. Daarnaast organiseert hij events voor de JFVD als hub-coördinator in Utrecht. In zijn vrije tijd doet hij aan zweefvliegen.