Samen in verzet tegen bomenkap en windturbines!

03 juni 2020

Ons mooie Nederlandse landschap dreigt de komende jaren in sneltreinvaart te worden ontsierd. Door spuuglelijke windturbines, die gezondheidsklachten bij omwonenden veroorzaken en vele vogels doden.

Door massale zonnepanelen op land, die funest zijn voor biodiversiteit en bodemleven. En door de aanbouw van biomassacentrales, die zorgt voor massale bomenkap. Dit miljarden verslindende beleid, dat men de ‘klimaattransitie’ noemt, is dus alles behalve groen. Daar moeten we tegen in verzet komen! De uitvoering van dit beleid vindt provinciaal en lokaal plaats. Onze provinciale volksvertegenwoordigers strijden dag in dag uit voor het behoud van een prettige woon- en leefomgeving. We eisen inspraak en invloed van omwonenden. Bijvoorbeeld via referenda. Speelt in uw omgeving de bouw van windturbines, de realisatie van grootschalige zonnepanelen in het groen en/of massale bomenkap? Neem dan contact op met onze vertegenwoordigers in uw provincie! Samen komen we in verzet!

Kijk op www.fvd.nl/provincies voor meer informatie.

Word ook lid!

Word net als 48.000 anderen lid van FVD voor slechts €25 per jaar!

Klik hier

FVD heeft ruim 48.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140