Contact

Johan Almekinders

Johan Almekinders (1975) is  fractievoorzitter voor FVD in de Provincie Overijssel. Johan is getrouwd en vader van 3 jonge kinderen. Hij is opgegroeid in Enschede en inmiddels woonachtig in Lonneker. Hij zette een aantal succesvolle (online) bedrijven op en gaat nu de politiek in om het partijkartel te doorbreken. Wil bereiken dat de provincie zich gaat beperken tot het uitvoeren van een klein aantal kerntaken en zich niet bezondigd aan symboolpolitiek.

Adres Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140