Kom langs bij FVD, dé partij voor het MKB!

Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) vormt het hart van onze economie. Maar liefst 70 procent van de werkgelegenheid en tal van innovaties hebben we aan het MKB te danken. Toch luisteren de gevestigde partijen vaak alleen naar multinationals en vakbonden. Daar is de MKB-ondernemer keer op keer de dupe van. Veel ondernemers hebben roerige tijden achter de rug. Juist nu is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Forum voor Democratie heeft wél waardering voor het MKB. Wij zijn van mening dat een sterk Nederland een sterk MKB veronderstelt.

Wij onderhouden graag nauwe banden met de MKB’ers uit onze achterban. Daarom organiseren wij een speciaal programma voor MKB’ers. Bent u MKB’er en wilt u FVD beter leren kennen, kom dan langs op vrijdag 25 september!

Datum en tijd: Vrijdag 25 september 2020
Locatie: Mauritshuis Plein 29, 2511 CS Den Haag
Tijd: 07:30 (inloop) uur - 10:45 uur óf 11:30 (inloop) – 14:45 uur

Programma:

  • Ontvangst in het Mauritshuis
  • Select gezelschap
  • Ontbijt of lunch en netwerken
  • Toespraak Thierry Baudet en Theo Hiddema
  • Sprekers zoals Wybren van Haga en Astrid de Groot
  • Rondleiding + debat in de Eerste Kamer


U kunt zich tot 14 september hier aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien zich meer geïnteresseerden aanmelden dan er plaatsen beschikbaar zijn, vindt er een loting plaats. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u te zien!

 

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor de MKB-dag.

FVD heeft ruim 48.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140