Leden Event 12 juli

Gisteren is FVD Drenthe samengekomen met ruim 45 leden, vrijwilligers en introducees in het Veenpark te Barger-Compascuum, om met elkaar in gesprek te gaan, elkaar te leren kennen en vooral ook te genieten van de pracht van Drenthe.

Onder het genot van een kopje koffie en thee luisteren de aanwezigen naar korte toespraken van FVD Drenthe statenleden Hendrikus Velzing en Thomas Blinde en FVD Gelderland statenlid Armita Taheri. Ontzettend leuk dat Armita ons event bezocht heeft en haar ervaring in de fractie Gelderland met ons heeft willen delen.

De setting van het Veenpark is gekozen vanwege het historisch culturele karakter. Met alle aanwezigen hebben we een leuke wandeling gemaakt door het park en hebben we genoten van de Drentse cultuur. Onderweg zijn vele gesprekken gevoerd, tussen leden onderling, leden en statenleden maar bovenal met elkaar. We hebben veel nuttige informatie met elkaar gedeeld, ideeën uitgewisseld, zorgen geuit en vooral veel geluisterd naar elkaar.

FVD Drenthe vind het belangrijk om het gesprek te blijven voeren met de stemmers, leden en introducees. In de setting van het Veenpark is dit zeker gelukt. Een uitermate gezellige en leuke sfeer was overheersend tijdens deze ochtend. Na de wandeling hebben we genoten van een heerlijke ouderwetse groentesoep en broodjes. Ook tijdens de lunch was er tijd en ruimte voor gesprek. Gedurende de ochtend en middag heeft Justin Ripassa ons vermaakt met zijn prachtige nummers. Ontzettend leuk om Justin, ons Drentse talent een podium te kunnen geven. En natuurlijk heel passend om de middag af te sluiten met een Drentse klassieker "Op fietse" van Skik.

Al met al een ontzettend geslaagd evenement waarbij gezelligheid, saamhorigheid en kennismaking voorop stond.

Heb je het gemist? Op 6 september organiseren we wederom een wandeling met aansluitende lunch in het prachtige Veenpark. Aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-wandeling-veenpark-111457592660