Arjan de Kok
Fractievoorzitter

Arjan de Kok (1962) is fractievoorzitter voor FVD in de provincie Gelderland. Hij is getrouwd, vader van 3 kinderen en woont in Oldebroek. Arjan was jarenlang (zelfstandig) organisatie- en IT adviseur en is werkzaam bij Politie Nederland. Hij is al twee jaar betrokken bij Forum voor Democratie en was in 2017 kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hij wil zich inzetten voor het verbeteren van de veiligheid, de agrarische sector, de infrastructuur en het stimuleren van ondernemerschap.

Tom Roetert
Statenlid

Tom Roetert (1959) is nummer twee van de lijst voor FVD in de Provincie Gelderland. Tom is vader van 2 twee kinderen, getrouwd en woonachtig in de gemeente West Betuwe. Tom is bevoegd docent en reeds jaren werkzaam als adviseur en trainer in het onderwijsveld. Bestuur en Democratie, Onderwijs en arbeidsmarkt, Weerbare Overheid en Regio Rivierenland zijn de thema's  van zijn woordvoerderschap.

Ilze van Roozendaal
Statenlid / vice fractievoorzitter

Ilze van Roozendaal (1985) is statenlid en vice fractievoorzitter voor Forum voor Democratie in de provincie Gelderland. Ze is sinds 2015 woonachtig in de Betuwe en woont in een prachtige boerderij uit 1850, samen met haar vriend. Ze is een groot liefhebber van dieren en de natuur, al vanaf jongs af aan. Namens onze fractie voert ze het woord over klimaat en energie. Een belangrijk onderwerp in de hedendaagse politieke arena. 

Armita Taheri
Statenlid

Armita Taheri (1983) is nummer 4 van de lijst voor FVD in de Provinciale Staten van Gelderland. Armita is in Iran geboren. Ze is moeder van 2 dochters en woont in gemeente Wijchen. Armita is 13 jaar werkzaam geweest in verschillende domeinen van de zorg. Haar thema's zijn Migratie en Leefbaarheid.

Kees Claassen
Statenlid

Kees Claassen (1942), de nestor in de Provinciale Staten. Getrouwd, heeft 2 zonen en 2 kleinkinderen. Hij woont in Beuningen, was 30 jaar werkzaam als gemeentelijk beleidsadviseur in Den Haag en Rotterdam. Is gepensioneerd en doet vrijwilligerswerk. Hij is lid geworden direct na de oprichting van Forum voor Democratie als partij. Was betrokken bij de rekrutering van leden voor FVD. Zijn werkgebied is land- en tuinbouw, natuur en wonen. Hij is in zijn vrije tijd aikido-leraar.

Krijn Mout
Statenlid

Krijn Mout (1975), getrouwd en vader van drie kinderen. Hij woont in Zutphen en is in het dagelijks leven militair verpleegkundige bij de Landmacht. Binnen de fractie houdt hij zich bezig met ruimtelijke ordening, omgevingsvergunningen en handhaving. Ook houdt hij zich bezig met bestuurlijke vernieuwing. Hij is naast Statenlid binnen de partij ook lid van de expertgroepen Defensie en Zorg.

Peter Vermaas
Statenlid

(1987), vader van drie kinderen en samen met zijn gezin woonachtig in het mooie Vaassen op de Veluwe. In het dagelijks leven is Peter business analyst bij een machinebouwer na in 2014 te zijn afgestudeerd als toegepast wiskundige. Met een optimistische constructief kritische houding maakt hij zaken bespreekbaar. Wiskundige modellen zijn leuk als de parameters en aannames kloppen, maar uiteindelijk moeten we altijd de realiteit in het oog houden. Peter is de penningmeester van de fractie en heeft financiën en economie in zijn portefeuille.

Peter Rombouts
Fractiemedewerker

Peter Rombouts (1999) is fractiemedewerker voor FVD in de provincie Gelderland. Woonachtig in Nijmegen rondt Peter zijn HBO-propedeuse af zodat hij aankomend semester aan de Radboud Universiteit kan beginnen. Daarnaast is hij actief als hub-coördinator en in de social crew bij JFVD. In zijn vrije tijd geniet hij van het studentenleven.

Carlos Klazinga
Fractiemedewerker

Carlos Klazinga (1995) is fractiemedewerker voor FVD in de provincie Gelderland. Momenteel rondt hij zijn studie af aan het Saxion in Enschede en zet hij zich vanaf zijn woonplaats in Deventer in voor de partij. Verder is hij ook actief als JFVD hub coördinator in Overijssel en maakt hij deel uit van de social crew.