Contact

Arjan de Kok

Arjan de Kok (1962) is fractievoorzitter voor FVD in de provincie Gelderland. Hij is getrouwd, vader van 3 kinderen en woont in Oldebroek. Arjan was jarenlang (zelfstandig) organisatie- en IT adviseur en is werkzaam bij Politie Nederland. Hij is al twee jaar betrokken bij Forum voor Democratie en was in 2017 kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hij wil zich inzetten voor het verbeteren van de veiligheid, de agrarische sector, de infrastructuur en het stimuleren van ondernemerschap.

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140