Lees hier de brief van Thierry Baudet

05 juni 2020

Sinds een aantal maanden is de wereld in de ban van het coronavirus. Het beheerst het nieuws, het politieke debat en het beïnvloedt de manier waarop wij samen leven. Maar er is nog zó veel meer om te bespreken. Juist nu!

Daarom wil ik u graag kennis laten maken met Forum voor Democratie, de grootste politieke partij van Nederland.

Wij staan, samen met meer dan 45.000 leden, voor een land waarin we ons weer thuis voelen. Een land waarin we ons weer veilig voelen op straat. Een land waar we hard werken en genoeg overhouden om goed van te leven. Waar we onze tradities en waarden koesteren.

Een Nederland dat we liefhebben en verbeteren, om aan de volgende generatie door te geven.

Daarom willen we strikt immigratiebeleid. Géén zinloos en peperduur klimaatbeleid. Stoppen met betalen voor Zuid-Europa. We beschermen de koopkracht: lagere belastingen en betaalbare woningen voor iedereen. Investeren in de publieke sector: mensen in de zorg, het onderwijs en handhaving op straat.

We versterken de democratie, zodat Nederlanders zélf via bindende referenda over de belangrijkste onderwerpen kunnen beslissen. Omdat we houden van ons land. Omdat we het alleen samen kunnen doen.

Sluit u ook aan! Word deel van onze beweging!

Ik reken op u.

Thierry Baudet
Voorzitter

Word ook lid!

Word net als 48.000 anderen lid van FVD voor slechts €25 per jaar!

Klik hier

FVD heeft ruim 48.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140