FVD DRIVE-IN DEN BOSCH: Grootste drive-in-event van Nederland!

Bestel HIER uw kaarten!

De dagen worden donkerder en de maatregelen strenger. Onze vertrouwde events hebben we moeten afgelasten. Maar wij gaan door. We hebben een verkiezing te winnen. We hebben een land te beschermen.

We willen niets liever dan gewoon weer bijeenkomen. En dat gaan we dus doen.

Op het grootste drive-in-event dat Nederland ooit heeft gekend. Helemaal volgens de regels. Helemaal veilig.

Dát is FVD. Ons signaal is dit: wat er ook gebeurt, wij zullen altijd manieren vinden om door te gaan. Om ons geluid te laten horen. Samen met u.

Op zaterdagavond 31 oktober is het zover. We hebben plaats voor meer dan 1.000 auto's. We zullen het hebben over ons programma voor Nederland.

Uw aanwezigheid daarbij is cruciaal. Met uw aanwezigheid laat u blijken dat u gelooft dat het anders kan. Dat er nog zoveel mensen zijn die in de toekomst van Nederland geloven. Dat de grootste politieke beweging van ons land niet te stoppen is als we er samen voor gaan!

De details:

  • Datum: 31 oktober 2020
  • Locatie: Diezekade 2, 's Hertogenbosch
  • Toegang: Gratis
  • Aanvang: Vanaf 18:00 kunt u het terrein op rijden. Wees op tijd: vol is vol, wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het programma vangt om 18:30 aan en heeft een knallend einde om 21:15.
  • Corona: Het event is volledig volgens de coronaregels georganiseerd.

Het zou fantastisch zijn als u erbij bent.

De toegang is gratis: die wordt betaald met het geld van uw ledencontributie en met de gulle giften van onze fantastische donateurs. Maar het aantal kaarten is beperkt: zorg dat u er snel bij bent!

Er zijn een aantal kaarten beschikbaar voor leden die niet in het bezit zijn van een auto, maar dit niet willen missen.

Bestel HIER uw kaarten!

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry