Woningzoekenden trekken vanuit de randstad richting Almere en trekken door naar Lelystad. Verkeer, forensen, expats zijn in opkomst. Flevoland blijkt een aantrekkelijke provincie te zijn om in te wonen, vooral in vergelijking met drukke steden als Amsterdam. Er is de afgelopen jaren dan ook veel geïnvesteerd in verkeersverbindingen tussen Amsterdam en Almere/Lelystad. De verbindingen met Utrecht zijn echter sterk achtergebleven. Flevoland kan de beste forensen-provincie van Nederland worden. Maar daarvoor moeten we nu wel gaan investeren in nieuwe en betere verbindingen.

 

Forum voor Democratie wil:

  • Versnelde aanleg van lightrail verbindingen door Flevoland richting Utrecht;
  • Versnelde vergroting van de A27 met aansluiting op het te verbeteren verkeersdraaipunt rond Utrecht;
  • De verbinding via Flevoland naar Gelderland en Overijssel naar een echte autoweg ombouwen, met een hoogwaardige oeververbinding voor snelverkeer en lightrail;
  • Dat de wachtlijsten voor woningzoekenden uit de provincie reduceren door de afgedwongen voorrang voor statushouders stop te zetten.

FVD heeft ruim 48.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140