POLITIEKE BESLUITEN SINDS PARLEMENT NIET MEER VERGADERT

Vanwege het coronavirus komt de Tweede Kamer in principe nog maar een keer per week bijeen. Dat steunen wij. In het landsbelang heeft het bestrijden van het coronavirus nu de allerhoogste prioriteit. Intussen neemt het kabinet echter ook allerlei andere besluiten. Omdat de Tweede Kamer alleen over het coronavirus vergadert, vindt er geen democratische controle op deze besluiten plaats. FVD maakt zich hier zorgen over. Wij hebben het kabinet opgeroepen om alle verdere besluitvorming te pauzeren totdat de Tweede Kamer weer als gebruikelijk bijeenkomt. Maar dat is vooralsnog niet gelukt. Wij houden alle kabinetsbesluiten die niet over corona gaan - van nieuwer tot ouder - bij op deze pagina:


01 april 2020

Kamer stemt ondanks crisis over vliegtaks


27 maart 2020

EU geeft Marokko 450 miljoen


26 maart 2020

Baudet dient motie controversieelverklaring in


24 maart 2020

Omstreden stikstofregeling treedt in werking


24 maart 2020

Nederland akkoord met toelatingsonderhandelingen Albanië en Noord- Macedonië


23 maart 2020

200 miljoen euro voor aardgasvrij maken woningen


15 maart 2020

Voorzitter last fysieke vergaderingen af


FVD heeft ruim 48.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140